Voor vragen en opmerkingen:

Neem Contact met ons op

let's talk

Wij helpen U graag

Onze passie is het bouwen van websites en alles wat er bij hoort. Een website is niet alleen voldoende. Hoe wordt je website gevonden. Hoe zorg je voor een veilige website. Waar moet ik de website hosten. Welke domein extensies moet ik kopen. Welke CMS programma gebruik ik. Welke pakketten heb ik nodig. Hierop denken wij in een gesprek een goed antwoord te kunnen geven. 

je kunt ons altijd alles vragen

Natuurlijk gaat het om vragen met betrekking tot een website. Maar ook over veiligheid van de website. Of over hoe wordt ik nu gevonden op internet.  Hoe creeer ik meer leads en meer verkopen.  

One Step Ahead

Waarom zijn wij de beste keus

 Ons bedrijf is gegroeid uit behoefte voor ons zelf. We hadden een website nodig. In eerste instantie dacht ik als IT-er dat doe ik zelf. Na de nodige filmpjes op het internet dacht ik dat is toch niet zo moeilijk een website bouwen. Al gauw merkte ik dat het me toch meer tijd ging  kosten dan dat ik  vooraf gedacht had. Ook was de kennis nog niet voldoende aanwezig om een professionele website te bouwen. Het idee was geboren. Opleiding en kennis opdoen en dan veel bouwen om uiteindelijk mooie en professionele websites te bouwen. 

De stappen tot een website

Wij helpen je graag bij alle stappen

Voordat een website online is moeten er meerdere stappen zijn doorlopen. Wij willen jullie graag bij alle stappen helpen. Neem gerust contact met ons op. 

01

Wat is de naam voor de website.

Het is belangrijk om een goede naam te hebben. En natuurlijk moet deze ook geregistreerd worden. 

02

Welk hosting bedrijf kies ik

Er zijn veel hosting bedrijven in verschillende prijs klassen. Welke hosting is nu voor jou belangrijk 

03

Welk pakket moet ik kiezen

Er zijn verschillende pakketten op de markt met elk zijn eigen voor en nadelen. 

Jouw bedrijf verdient een goede website

Een goede website is als een goed visitekaartje

Lees wat onze klanten zeggen

Case Studies